NOVICE

10 razlogov za OCTALUMINA Light Box

Seznam razlogov zakaj bi naj uporabljali OCTALUMINA LED Light Box je neskončno. Ampak, da ne bi porabili ogromno časa, da vam vse razložimo smo se odločili, da skrčimo seznam na 10 stvari.

1.Pozicija

OCTALUMINA LED light box lahko uporabljamo na tisoč in en način! Ponujamo idealne rešitve za ilumni: stene; strope, samostoječe prikaze; svetleče stebre; 3D svetleče kocke; pulte; tla in še veliko več!

2.Okvir

Za vsako povpraševanje obstaja OCTALUMINA profil! Ponujamo eno največjih razponov light box profilov na svetu. Tako, da karkoli si zamislite… Verjemite, da obstaja profil za takšno konstrukcijo.

3.Izpostavljenost

Osupljiva grafika brez senc! Z LED osvetljavo in premeteno dizajnom distribucije svetlobe, zagotavlja očesu všečno prezentacijo.

4.Enostavno sestavljanje

Enostavno sestavljanje z oštevilčenimi komponentami! OCTALUMINA deli si dostavljeni z oštevilčenimi profili, ki zagotavljajo hitro in enostavno sestavljanje. Sestavljanje je enostavno ne glede na lokacijo.

5.Transport

Zložljivo v paketih za enostavno transportiranje. Na voljo imamo tudi kolesne okvirje za lažji transport.

6.Brez orodja

Sestavljanje je tako enostavno, da ne potrebuješ nobenega znanja o sestavljanju ali orodjih. Grafika je zamenljiva z enostavnim načinom za menjavo

7.Kvaliteta

Izdelano iz visoko kakovostne Octanorm-e. Izdelano z Octanorm modularnim sistemom. Okvirji in profili so izdelani da imajo dolgo življenjsko dobo in da jih lahko uporabljate znova in znova.

8.Stroškovno učinkovitost

Že sama življenjska doba in ponovna uporabnost dokazuje, da so Octanorm profili stroškovno ugodni. Vse kar si boste želeli zamenjati je grafika.

9.Modularni sistem

Modularni sistem Spigot Joints nam dovoljuje fleksibilnost, da dosežemo različne velikosti light box-ov

10.Podpora strankam

Ponujamo pomoč in nasvet strankam, tako, da jim zagotovimo rešitev za vas in vaše potrebe.

Back to list