NOVICE

4 koraki do popolnega uspeha na naslednjem sejmu

1. Kontaktirajte nas – BREZPLAČNO

Pravijo, da beseda ni konj. In to še kako velja. Kontaktirajte nas in spoznajte naše izdelke, našo vizijo ter zgodovino podjetja.

2. Svetujemo – BREZPLAČNO

Če se boste prepoznali v naši zgodbi in ocenili, da imamo možnosti za skupno sodelovanje, se bomo usedli za mizo in preučili vsako najmanjšo podrobnost vaše predstavitve. S skupnimi močmi bomo prišli do popolne rešitve za vaš sejemski nastop.

3. Izdelava 3D vizualizacije – BREZPLAČNO

Naslednji korak pri uresničevanju vašega sejemskega nastopa je 3D izris sejemskega prostora. Za vas ga pripravimo brezplačno in brez kakršnihkoli obveznosti. S 3D izrisom si boste lahko veliko bolje predstavljali karakteristike vaše stojnice, katere smo dorekli na predhodnem sestanku.

3D IZRIS

KONČNA POSTAVITEV

4. Nakup opreme pri nas – MINIMALNI STROŠEK

Če vam bo izris všeč, in če boste zadovoljni tudi z našo ponudbeno ceno, potem smo praktično pri koncu. Potrebujemo le še uradno potrditev z vaše strani, in vaša stojnica gre v izdelavo. Kar se tiče stroška nakupa, je le-ta resnično majhen, glede na to, kako obstojna in vizualno dovršena je oprema Octanorm. Strošek nakupa se vam povrne v 2-3 sejemskih nastopih.

Poletje je pred vrati. Z našo pomočjo ga izkoristite za kvalitetno pripravo na prihajajoče sejme.

Pokličite nas na telefonsko številko: +386(0)590 56 304 ali nam pišite na [email protected].

Uspešen prehod v poletje vam želi ekipa Octanorm Adria.

Back to list

Dodaj odgovor