NOVICE

5 načinov uporabe svetlobne table Octalumina

Svetlobne table Octalumina Octanorm

Eden od najbolj impresivnih vidikov uporabnosti svetlobne table Octalumina je njena vsestranskost.

Ta prenosna modularna svetlobna tabla lahko doda življenje v dolgočasen in temen prostor. Ne glede na to, ali gre za poslovno uporabo na razstavi, ali za bolj osebno rabo za vaš dom, se ta lahko prilega okolju in hkrati ustvari vabljiv in zanimiv prostor.

Predstavljamo 5 idej za uporabo svetlobne table Octalumina:

1. Promocija

Za izpostavitev posamičnega produkta, ki ga želite predstaviti, ali določeno območje kateremu želite nameniti več pozornosti, je svetlobna tabla Octalumina za promocijo najboljša rešitev. LED osvetlitev omogoča, da promocijski material izstopa in osvetli želeno sporočilo od roba do roba, brez kakršnihkoli izgub ali nezaželenih senc. Na voljo je tudi samostoječa svetlobna tabla z nogami, ki omogočajo enostavno premikanje na različne lokacije trgovine.

Svetlobne table Octalumina Octanorm za promocijo
2. Restavracije

Medtem ko je glavni namen obiskovalca v restavraciji, da je dobro hrano, je okolje, kjer to počne, enako pomembno. Nihče ne mara obedovati v temnem, pustem kotičku brez življenja. Svetlobne table Octanorm so prava in edinstvena popestritev prostorov v restavracijah, gostilnah, barih in klubih. Osvetljeni dizajn lahko ustvari veliko bolj vabljiv prostor, medtem ko osvetljena grafika privlači pogled obiskovalca, ki se posledično v takem prostoru počuti bolj domače in prijetno.

Svetlobne table Octalumina Octanorm za restavracijo
3. Hoteli

Ob obisku hotela je eden od najpomembnejših vidikov za goste soba, v kateri bodo bivali. Da se bodo v njej dobro počutili, sta zelo pomembna ambient in oprema, ki ju soba nudi. Zagotavljanje kvalitetne razsvetljave prepletene z estetsko dovršenostjo, je eden od glavnih dejavnikov kakovosti bivanja.  Z Octalumina dobite vse to v enem nizu.

Svetlobne table Octalumina Octanorm za hotel
4. Telovadnice

Samo zato, ker telovadite in se znojite, ne pomeni, da ne morete uživati ob lepem razgledu na pokrajino. Ko pride čas za trening v telovadnici (še posebej, če uporabljate tekalno stezo), nikoli nimaš druge izbire, kot da gledaš v prazno steno. Pravzaprav se skoraj zdi, kot da dobesedno gledate kako se barva suši.

Uporaba modularnih Octanorm svetlobnih tabel, za ustvarjanje lepšega okolja v fitnessu, lahko poveča obisk in vadečim nudi blagodejni aktivni počitek med samo vadbo.

Svetlobne table Octalumina Octanorm za telovadnico fitness
5. Gospodinjstvo

Kdo je rekel, da je Octalumina samo za komercialno uporabo?

Imeti stenske svetlobne table v svojem domu, bodisi v vaši kuhinji bodisi v spalnici, lahko resnično ustvari občutek toplote in sprostitve. Octalumina svetlobne table so prava izbira tudi za vaš dnevno-bivalni prostor, kjer se bodo nad njimi navduševali tudi vaši prijatelji in sorodniki.

Svetlobne table Octalumina Octanorm za dom

Želite izvedeti več o svetlobih tablah Octalumina? Dodatne informacije o svetlobnih tablah Octalumina – TUKAJ

Back to list

Sorodne objave

Dodaj odgovor