[ultimate_heading main_heading=”Alustage” main_heading_margin=”margin-bottom:10px;”]Še en močan igralec na terenu.

[/ultimate_heading]

Z novim letom smo svojo ponudbo oplemenitili z enim od vodilnih proizvajalcev profesionalnih scenskih sistemov podjetja Alustage. Ob dosedanjem bogatem Octanorm programu, svojim partnerjem zdaj lahko ponudimo tudi STOJALA IN NOSILCE za glasbene inštrumente, praktikable, odprte odre, konstrukcije za LED ekrane, modularne odre in številne druge produkte. Celoten katalog si lahko ogledate tukaj.

Svojim kupcem lahko ponudimo profesionalne, vrhunske odre po najboljši ceni na tržišču. Kakovost je ena od naših ključnih vrednot. Uporabljamo vrhunske materiale in najsodobnejšo tehnologijo ob strogem upoštevanju vseh standardov in predpisov. Posledično se naši izdelki ponašajo evropskimi certifikati kakovosti, kot sta denimo ISO in DIN.

[ultimate_heading main_heading=”Odri”]Vrhunska kakovost z najboljšo ceno, ki jo tržišče premore.[/ultimate_heading][ultimate_spacer height=”10″]

Podjetje Alustage je eno vodilnih v svetu proizvajalcev odrov (popularno praktikablov). Kot enega glavnih adutov je vsekakor potrebno izpostaviti AluDeck Light.

Ta modularni praktikabel je osnova za velike odre, steze za modne revije, tribune in konferenčne odre. Zarado svoje vrhunske kakovost, se lahko ponaša s pridobljenim TUF certifikatom. Plošče so na voljo v naslednjih štirih dimenzijah: 2×1 m / 2×0.5 m / 1×1 m / 1×0.5 m.

Podlaga temelji na lahkem, posebej oblikovanem aluminijastem materialu, ki omogoča sestavljanje najrazličnejših oblik in likov. Ves pribor, kateri se koristi skupaj s podlago, (samolepilni vložki, pritrdilne palice, spone ali montažni vložki, ki se lahko uporabljajo za viseče zavese ali reklamne pasice) je pritrjen na konstrukcijo.

Zahvaljujoč strukturi, se lahko podlago oziroma plošče uporablja za dogodke na prostem ali za dogodke v zaprtih prostorih (notranjost zgradb, prodajni saloni, gledališča, dvorane itd.).

[ultimate_heading main_heading=”Strehe”]Primerne tudi za koncerte največjega formata.

[/ultimate_heading][ultimate_spacer height=”10″]

Primerne tudi za koncerte največjega formata.

GR strehe so trenutno najbolj priljubljene konstrukcijske strukture, ki so na voljo na trgu. Celotna konstrukcija temelji na Truss Qadrosystem 390 HD3 (debelina stene: 3 mm).
Na željo naročnika je mogoče izdelati strukturo v sistemu ALHD4x600, kar bistveno izboljša nosilnost strehe.

Streha je narejena iz PVC materiala, ki je na voljo v različnih barvah. Poleg tega je za vsako streho neobvezno možno naročiti bočne stranice izdelane iz propustnega materiala, ki ščitijo oder pred dežjem in ostalimi vremenskimi vplivi. Tako bočne stranice kod tudi sama streha nosijo certifikate požarne varnosti.

Streha je najvišje kakovosti, saj je vsak element pred pošiljanjem kupcu temeljito pregledan. Na željo naročnika se lahko izvede podrobna strukturna analiza za potrditev dovoljene obremenitve.

[ultimate_heading main_heading=”Truss sistemi”]Saznajte zašto ih svi koriste.

[/ultimate_heading][ultimate_spacer height=”10″]

Zahvaljujoč prostorskemu oblikovanju, aluminijasti nosilci izgledajo zelo estetsko in so izjemno močni.

Lahko jih sestavimo na različne načine in jih uspešno uporabimo kot strešne elemente, sejemske in razstavne konstrukcije, za gradnje zaslonov, LED zaslonov in projekcijskih okvirjev, kot tudi za okvirje reklamnih transparentov in scenskih dodatkov.

Vsi sistemi so visokokvalitetni , kar potrjujeta certifikata ISO DIN 4113 in TÜV certifikat, katera smo prejeli skupaj z blagovno znamko Alustage.

V skladu z vsem navedenim, nam pišite še danes in izberite svojo idealno rešitev Alustage, saj z vrhunsko kakovostjo in najboljšo ceno dobite dolgoročnega partnerja, ki bo vedno na dosegu roke. Pošljite nam povpraševanje zdaj.

STOPITE V KONTAKT

OCTANORM® ADRIA d.o.o.
Gerbičeva 110, Ljubljana, Slovenija
Telefon: +386 (0) 590 56 301
E-pošta: [email protected]

Naš razstavni prostor lahko obiščete od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro.