NOVICE

AUTO SHOW ZAGREB 2016

Ekipa Octanorm Adria d.o.o. je obiskala sejemski dogodek Zagreb auto show 2016 v organizaciji Zagrebškega velesejma.  Avto šov je po osmih letih odsotnosti pritegnil obiskovalce od blizu in daleč. Na svoj račun so prišli občudovalci kovinskega sija jeklenih konjičkov, ki so se bohotili na svojih razstavnih mestih. Okoli njih je bila nepopisna gneča, da je bilo težko fotografirati. Pa saj je bilo kaj videti. Avtomobilski lepotci vrhunskih blagovnih znamk so napravili vtis še zlasti na moški del občinstva.

Letošnji Zagrebški avto šov ponuja tudi vse vrste gospodarskih vozil in zanimive spremljevalne dogodke kot so poskusne vožnje, avto-moto slalom, dirke v kartingu, šov oldtajmerjev in izbor zvezde salona.

Težko je reči, kaj je bilo najprivlačnejše na tem sejemskem dogodku, saj so bile na voljo avtomobilske atrakcije za vse vrste avtomobilskih sladokuscev in tistih, ki bolj cenijo funkcionalnost vozil.

Nas, ki smo iz sejmarske dejavnosti, pa je v Zagrebu najbolj zbodlo v oči, da je bilo toliko blišča razstavljenega na že dotrajanih sejemskih stojnicah. Bolj, ko je razstavljeni predmet bleščeč, bolj je opazna dotrajana oprema.

Za naslednji tovrstni sejemski dogodek bi bilo dobro, da razstavljavci razmislijo tudi o tem vidiku njihove predstavitve.

Back to list