NOVICE

EuroShop novosti

octanorm euroshop novosti

EuroShop novosti in 360° sprehod po razstavnem prostoru Octanorm

V kolikor niste imeli časa nas obiskati na EuroShop-u, vam spodaj omogočamo 360° sprehod po razstavnem prostoru Octanorm.
Euroshop je prinesel kar nekaj novosti. Mi vam te novitete v sistemu Octanorm zdaj predstavljamo. Za nekatere je pričakovano, da bodo dolgoročno spremenile način predstavitve vašega podjetja na sejmih.

OCTALUMINA PLUS

Ko zidovi iz aluminija postanejo tridimenzionalni

Dodatni efekti, drugačen dizajn, ter manj profilnih kotov je tisto, kar naredi Octalumino plus posebno. Drugačni sloji tkanine in materiala, pa dajejo tridimenzionalen učinek, ki se spreminja glede na kot gledanja. Ta konstrukcija tako zajema ključne prednosti Octanorm sistema, inovativni dizajn, sodoben izgled ter dokazano kvaliteto materiala.

OCTAUNIVERSAL

Samostoječi zidovi z dokazano stabilnostjo

Temelj vsake sejemske postavitve. Zaradi svoje fleksibilnosti, varne in močne konstrukcije, je Octauniversal primeren za sejemske postavitve, notranje opremljanje ali za druge individualne projekte. Kar dela ta nov izdelek poseben, je to, da ta sistem omogoča možnost koriščenja LED plošče. Octauniversal samostoječi zid lahko postavite do višine 6 m.

OCTAUNIVERSAL z LED paneli

Povejte vaše sporočilo z gibljivimi podobami

Tehnologija gre naprej, Octanorm pa z njo. Octauniversal tako predstavlja najnovejši tehnološki trend v sejemskih konstrukcijah. Z Octauniversal dobite konstrukcijo, ki izstopa, ter vaše sporočilo posreduje na sodoben način.

OCTAELEVATE FLOOR, OCTAECO FLOOR

Talni sistemi primerni za vse vrste postavitev

Kompatibilni z vsemi drugimi sistemi postavitve, izjemno odporni proti vremenskim nevšečnostim, odlikuje jih enostavno sestavljanje in dovoljujejo do 20.000 kg teže na kvadratni meter. Omogočajo ročno nastavitev višine po celotni površini, tako da se lahko izognete nevšečnostim, ki jih prinesejo neravna tla sejemskih prostorov. Vse to naredi omenjene talne sisteme izjemno koristne pri vsaki sejemski postavitvi.

OCTARIG

Spremenite dizajn vašega razstavnega prostora z Octarig

Za razliko od prej, ko je Octrig lahko le visel s stropa, zdaj lahko, s pomočjo novega veznega elementa, stoji pokončno ob vratnici. Posebne opornice pa zagotavljajo dodatno stabilnost. Pokončna postavitev sistema, pa tako odpira nove možnosti postavitve in dizajna.

OCTAUNIVERSAL Z (DUNAJSKO) MREŽO (MREŽASTIM BLAGOM)

Nosilec vaše kreativnosti

Dizajnersko modularen kot Maxima, Octauniversal omogoča neposredno vstavljanje panelov kot sistem Octawall costum. Ker je kompatibilen z vsemi ostalimi Octanorm sistemi, so možnosti postavitve praktično neomejene.

OCTAMESH MIRACLE IN OCTAMESH LUX

Osvetljene konstrukcije s tridimenzionalnim izgledom

So osvetljene konstrukcije, ki so oblikovane z individualno razvrščenimi LED lučkami in posebnim materialom, oziroma tkanino. LED lučke v tem sistemu ustvarjajo tridimenzionalen efekt, s katerim dobimo občutek, da je prostor večji kot dejansko je. Z efektom globine, lahko tako navidezno povečamo velikost določenega prostora.

Back to list