OSPI logo

Podjetja, ki osvojijo svetovni trg, se velikokrat soočijo z globalnimi ovirami, kot so lokacija, oddaljenost, tuji jeziki, tuji zakoni, pomanjkanje osebja in neorganiziranost. Brez učinkovitega sistema je delovanje na globalni ravni praktično nemogoče. Podjetje Octanorm je vse te ovire prekosilo z ustanovitvijo inteligentnega OSPI programa, ki temelji na zaupanju in medsebojnem sodelovanju.

OSPI (Octanorm Service Program Inernational) je program, ki povezuje usposobljene razstavne izvajalce, iz vseh petih kontinentov, v neprekinjeno omrežje. OSPI je rastoče omrežje, v katerega se lahko vključijo izvajalci celega sveta. Po zadnjih podatkih je v omrežje vključeno več kot 141 izvajalcev iz več kot 50-tih držav.

OSPI sistem temelji na filozofiji »Načrtuj tu, gradi tam.« S takim načinom je postalo razstavljanje na mednarodni ravni bolj enostavno, ugodno in praktično. S pomočjo OSPI programa se boste brez težav udeležili sejmov in podjetniških združenj v največjih prestolnicah sveta.

Lokalni OSPI partnerji vam bodo pomagali narediti načrt vaše sejemske postavitve v vašem domačem kraju, OSPI izvajalci v tujini pa vam bodo zgradili vašo Octanorm postavitev. Osvajanje svetovnega trga še nikoli ni bilo tako enostavno!

OSPI

Prednosti OSPI omrežja:

  • Z uporabo OSPI programa boste lahko postavili kvalitetne Octanorm sejemske postavitve vsepovsod po svetu.
  • Profesionalno razrešimo probleme vaše sejemske postavitve kjerkoli in kadarkoli.
  • Smo seznanjeni z zakoni in varnostnimi pravili vsake države v kateri delujemo.
  • OSPI partnerji so med seboj povezani in se lahko odzovejo na vaše zahteve na internacionalni ravni brez kakršnih koli zamud.
  • Vsi OSPI izvajalci uporabljajo isto Octanorm programsko opremo za načrtovanje in imajo medsebojno on-line komunikacijo.
  • V OSPI omrežje je vključeno specializirano osebje, ki nosi znanje vseh potrebnih tehničnih regulacij.
  • Lokalni OSPI uslužbenci vam bodo svetovali v domačem jeziku.
  • Z OSPI programom zmanjšujemo CO2 emisije do -65%, saj je transport konstrukcijskih delov z letali in ladjami nepotreben.
  • Octanorm sejemska oprema je skladiščena po vsem svetu in zahteva minimalen prevoz s kombiji in tovornjaki. Prevoz pametno organiziramo, saj želimo zmanjšati onesnaževanje.

Od načrtovanja pa do sejemske postavitve

OSPI omrežje omogoča brezhibno sodelovanje med strankami in OSPI izvajalci vse od začetnega načrtovanja pa do vročitve zgrajene sejemske postavitve. V OSPI program so vključeni izkušeni profesionalci, ki vam bodo pomagali uresničiti vaše sanje v sledečem zaporedju:

1. PLANIRANJE IN KONZULTACIJA

Natančno načrtovanje vaše sejemske postavitve se začne v državi v kateri živite. OSPI program vam bo dodelil osebnega koordinatorja, ki vam bo v domačem jeziku pomagal oblikovati vaš projekt. Oblikovanje projekta vključuje natančno planiranje, izdelavo načrta, časovni načrt in napoved cene.

2. ORGANIZACIJA

Po končani konzultaciji OSPI izvajalci natančno pregledajo vaše zahteve in preverijo, če se celoten načrt ujema z Octanorm pravili sestavljanja. Po pregledu sledi evidentiranje tehnične opreme.

3. PREDAJA NAČRTA PARTNERJEM

Natančno izdelan načrt bo predan v roke OSPI partnerjev lociranih v državi, kjer se boste predstavljali. Tuji OSPI delavci so s pomočjo univerzalne Octanorm programske opreme za načrtovanje v trenutku seznanjeni z vsemi podrobnostmi, ki se nanašajo na vaš projekt. S pomočjo programa ti nato koordinirajo modularne Octanorm komponente, ki se nahajajo v najbližjem skladišču.

4. GRADNJA SEJEMSKE POSTAVITVE

OSPI izvajalec pripelje vse potrebne Octanorm konstrukcijske dele do želene lokacije. Pri gradnji vaše sejemske postavitve upoštevamo požarno varnost in ostala varnostna pravila. Vsi Octanorm izdelki pa imajo certifikate, ki so veljavni v vseh državah v katerih poslujemo. Vaša sejemska postavitev bo tako ustrezala vsem zahtevanim merilom.

5. PREDAJA SEJEMSKE POSTAVITVE V VAŠE ROKE

OSPI partnerji vam bodo vročili vašo, v celoti sestavljeno sejemsko konstrukcijo ob pravem času, preden se sejem uradno začne. Tako boste imeli dovolj časa, da se privadite na svojo postavitev in se seznanite z okoljem in drugimi podjetniki.

Želite postali OSPI partner? Kontaktirajte nas:

Kategorije produktov