Octanorm Adria Logo

OCTANORM: Od ideje pa vse do uspeha

Octanorm je vodilno podjetje na področju proizvajanja razstavnih konstrukcijskih sistemov. Ustanovitelj podjetja Hans Staeger je že pred desetletji uvidel, da svet potrebuje inteligentne razstavne sisteme, ki združujejo efektivnost, fleksibilnost in individualnost v nerazdružljivo celoto. Ta drzna vizija je bila predelana v koncept in leta 1969 je podjetje Octanorm uradno stopilo na trg. Danes Octanorm še vedno stoji za istimi principi in tako ostaja vodilna znamka v kakovosti in inovaciji na svojem področju.

TRŽNA PODROČJA

Kot srednje veliko podjetje, ki pokriva območja petih tržnih niš, smo uspeli ohraniti svojo neodvisnost vse do danes. Samostojnost nas ohranja na samem vrhu, saj z njo lahko hitro reagiramo na kakršnekoli spremembe in se hitro prilagodimo novim zahtevam na trgu.

Tržna področja, ki zapolnjejo podjetje Octanorm:

idea

SEJEMSKA OPREMA

Razstavni konstrukcijski sistemi oz. sejemska oprema je vodilni interes Octanorm podjetja. To je razvidno iz obsežne kolekcije aluminijastih profilov, ki se lahko uporabijo kot osnova za različne sejemske postavitve.

idea

NOTRANJE OBLIKOVANJE

Notranje oblikovanje je področje pri katerem dajemo strankam možnost oblikovanja po meri. Pri opremljanju notranjih prostorov so najbolj uporabne naše pregradne in svetlobne stene.

idea

PREDSTAVITVENI SISTEMI

Predstavitveni sistemi se najbolje obnesejo na poslovnih dogodkih in konferencah, kjer je oglaševanje najpomembnejša aktivnost. Vašo predstavitev lahko sedaj obogatite z različnimi sistemi polic, pultov, rollup reklamnih napisov in še več.

idea

PROJEKTNE REŠITVE

Projektne rešitve sodijo v posamezno področje namenjeno komercialnim sektorjem, ki potrebujejo po meri načrtovane in izdelane sejemske postavitve, stojnice itd.

idea

ČISTE SOBE

Sistemi za čiste sobe spadajo v področje, ki vključuje izdelovanje in postavljanje sten, stropov in vratnih sistemov za električno in polprevodniško industrijo ter industrijo, ki se ukvarja z medicinsko tehnologijo.

Naša dolga tradicija delovanja nam je zagotovila rast, napredek in uspeh na vseh omenjenih področjih. Danes je podjetje Octanorm znano predvsem po proizvodnji kakovostnih aluminijastih profilov za domačo in industrijsko rabo. Kakovost je razvidna iz dejstva, da razvijamo in proizvajamo svoje revolucionarne izdelke v Nemčiji, s pomočjo najnovejše mehanizacije, izurjenih inženirjev in menedžerjev.

Zaradi naprednega tehnološkega razmišljanja, inovativnosti in visokih ambicij, danes podjetje Octanorm deluje na vseh petih kontinentih sveta, v Evropi, Ameriki, Aziji, Avstraliji in Afriki, v več kot 80-ih državah. V Sloveniji smo svoje korenine pognali že v 90-ih letih. Octanorm Adria je edini generalni zastopnik Octanorm produktov za prodajo v Sloveniji in na ozemlju nekdanje Jugoslavije (Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Srbija, Kosovo, Črna Gora in Makedonija).

OSPI

Našega uspeha ne moremo pripisati le edinstvenim produktom, ampak tudi ekološkemu ozaveščanju in nadvse prijaznemu odnosu do strank. Naši predani uslužbenci in partnerji so vključeni v rastoč OSPI program (več o OSPI – TUKAJ), ki povezuje več kot 141 kvalificiranih izvajalcev iz več kot 50 različnih državah v neprekinjeno omrežje. S pomočjo OSPI programa lahko nudimo pomoč vsakomur, kjerkoli in kadarkoli. Naši usposobljeni delavci vam bodo stali ob strani od samega začetka načrtovanja sejemske postavitve pa vse do konca, ko je ta realizirana. Zadovoljni kupci so ključ vsakega uspešnega podjetja, saj nas že star slovenski pregovor uči, da »Dober glas seže v deveto vas.«