Podjetniški svet je poln idej, vendar le redke od njih obrodijo sadove. Podjetje Octanorm je s svojo edinstveno idejo o modernizaciji sejemske opreme in učinkovito filozofijo »razmišljaj in deluj kakovostno« uspelo osvojiti interes in zaupanje ljudi po celem svetu. Danes Octanorm podjetje deluje na globalni ravni v več kot 150-ih različnih državah sveta. Tudi vi se lahko pridružite tisočim zadovoljnim kupcem, ki prisegajo na našo kakovost.

PREDNOSTI PODJETJA OCTANORM :

1. Filozofija

Filozofija »Razmišljaj in deluj kakovostno« nam že od leta 1969 daje zagon in motivacijo. Z naprednim in inovativnim razmišljanjem smo uspeli razviti kakovostne produkte, ki uspešno konkurirajo ostalim razstavnim produktom na svetovnem trgu. Kakovosten pa je tudi naš odnos do strank, saj le-te postavljamo na prvo mesto.

2. Nemška kakovost

S pomočjo najboljših inženirjev in menedžerjev smo uspeli razviti razsežno kolekcijo praktičnih in inovativnih modularnih konstrukcijskih delov. Z našo tehnološko in napredno mehanizacijo celotna proizvodnja aluminijastih delov poteka gladko in brezhibno. Kakovost naših produktov je že na prvi pogled razvidna iz natančnih rezov, čistega površja in elegantnega mat videza.

Vsi Octanorm profili, LED osvetlitev in drugi deli, so načrtovani in izdelani v Nemčiji, natančneje v Filderstadtu.

3. Samostojnost

Octanorm je srednje veliko podjetje, ki zajema pet različnih tržnih področij (sejemske oprema, notranje oblikovanje, predstavitveni sistem, projektne rešitve in čiste sobe). Zaradi svoje samostojnosti se hitro prilagajamo novim trendom in tehničnim zahtevam. Naša suverenost nam daje svobodo pri proizvodnji in pri sodelovanju s partnerji in strankami celega sveta. Tako se na zahteve naših strank lahko odzovemo v najkrajšem možnem času.

4. Inovativen dizajn

Glavni cilj Octanorm podjetja je izdelava konstrukcijskih sistemov, ki še zmeraj dopuščajo svobodo pri gradnji. Octanorm modularni konstrukcijski deli ponujajo odlično osnovo za gradnjo poljubnih projektov, v različnih velikostih in oblikah. Po meri narejena sejemska oprema bo brez dvoma v ospredje postavila individualnost in edinstvenost vašega podjetja.

5. Okolju prijazno podjetje

Octanorm je okolju prijazno podjetje, saj svoje konstrukcijske dele izdelujemo iz čvrstega aluminija, ki ima dolgo življenjsko dobo in ki se lahko po končani uporabi reciklira. Naša aluminijasta sejemska oprema tako zmanjšuje odpadke in ohranja naravne vire aluminija po vsem svetu. Prizadevamo pa si tudi za ohranitev čistega zraka. Z OSPI programom smo uspeli CO2 emisije zmanjšati za 65%. Transport konstrukcijskih delov v tujino z ladjami in letali je povsem nepotreben, saj je naša sejemska oprema skladiščena v vseh državah kjer poslujemo

6. Garancija in certifikati

Octanorm podjetje gradi svoj ugled že skoraj pol stoletja. Z garancijo, ki jo nudimo na vso Octanorm sejemsko opremo, potrjujemo svojo samozavest in jamčimo kakovost. Vsi aluminijasti profili imajo garancijo 5-ih let, med tem ko imajo LED luči 2 letno garancijo. Vsa Octanorm sejemska oprema pa si je prislužila tudi protipožarne certifikate, ki so veljavni v vseh državah v katerih poslujemo. Z veljavnimi certifikati vam bodo organizatorji sejma dopustili gradnjo vaše sejemske postavitve tako v zaprtih in odprtih prostorih.

7. Dober odnos s strankami

Podjetje Octanorm se lahko pohvali s svojim izredno dobrim odnosom do strank. Vsakega posameznika, ki pokaže zanimanje za naše izdelke sprejmemo z odprtimi rokami.  Naši usposobljeni delavci vam bodo stali ob strani od samega začetka načrtovanja vaše sejemske postavitve, pa vse do konca, ko je le-ta izvedena. Strankam ne ponujamo le produkte, ampak tudi rešitve. Ohranjanje dobrega razmerja s kupci je naložba v prihodnost, saj nas že star slovenski pregovor uči, da dober glas seže v deveto vas.

8. OSPI

OSPI program povezuje razstavne izvajalce iz celega sveta v čvrsto povezano omrežje. OSPI program temelji na zaupanju in medsebojnem sodelovanju. S pomočjo tako učinkovitega sistema se boste lahko udeležili sejmov in podjetniških združenj v največjih prestolnicah sveta. Načrt vaše sejemske postavitve boste s pomočjo lokalnih OSPI delavcev osnovali kar v domačem kraju. OSPI delavci locirani v državi, kjer se boste predstavljali, pa vam bodo zgradili želeno sejemsko konstrukcijo iz skladiščenih modularnih delov. Edina vaša naloga je, da se udeležite želenega dogodka v pravem času.