NOVICE

Trendi in novosti z Euroshop-a, ki jih morate poznati

Trendi in novosti z Euroshop-a

Euroshop je najpomembnejši sejem razstavne opreme v svetovnem merilu. Vsake tri leta zavzeme  düsseldorfsko sejmišče in predstavi trende in novosti, ki bodo narekovali prihodnost industrije. Poglejmo si, kaj po zaključku Euroshopa vemo o prihodnih smernicah razstavne opreme.

Avdiovizualni stimuli in interakcija za popolnoma novo doživetje

Vizualno pripovedovanje zgodb bo v prihodnosti postalo ključni element atraktivnih sejemskih in promocijskih postavitev. Zgodbe bomo pripovedovali skozi velike LED zaslone, obogateno (AR) in virtualno (VR) resničnost, zaslone na dotik. 

Octanorm sistemi so zasnovani tako, da lahko v njih vpnemo rešitve, ki obiskovalcu zagotavljajo povsem drugačno doživetje.

Konec uniformiranosti

Načrtovanje razstavnega prostora dopušča vse več svobode, saj je tehnologija začela omogočati hitrejšo in enostavnejšo izdelavo nestandardiziranih komponent. Razmišljanje izven okvirjev in igranje z oblikami še nikoli ni bilo tako enostavno, saj so 3D tiskalniki začeli omogočati tiskanje prilagojenih komponent.

Dodajanje novih oblik klasičnim elementom je še en način, kako z drugačnostjo pritegniti obiskovalce. 

Varnost je na prvem mestu

Ob vsem panožnem razvoju in novih materialih varnost ostaja na prvem mestu. Gorljive iverne plošče npr. nadomeščajo varnejši materiali. Ker oprema postaja vedno bolj raznolika, je pomembno, da je predhodno testirana, njeno varnost pa potrjujejo neodvisne inštitucije, ki podeljujejo najstrožje certifikate.

360° ogled sejemskega prostora

Back to list

Sorodne objave

Dodaj odgovor