NOVICE

Zakaj izbrati Octanorm?

Kot vodeče podjetje na področju sistemskih sejemskih rešitev, Octanorm že 47 let razvija in trži tehnično dovršene sisteme za sejme, marketinške predstavitve, za notranji interier, čiste sobe, in trgovine. Pred samim nakupom opreme se s stranko natančno pogovorimo in analiziramo njen projekt. Na podlagi opravljene analize pripravimo optimalno sistemsko rešitev.  Stremimo k učinkoviti in poenostavljeni organizaciji procesa proizvodnje ter montaže samih sistemov. Naša prednost je, da poznamo tržišče od glave do pete. In to po vsem svetu.

OSEM RAZLOGOV ZAKAJ IZBRATI OCTANORM:

1. KVALITETA – Vsi produkti Octanorm so izključno nemškega porekla – MADE IN GERMANY.

2. IZKUŠNJE – Skozi leta delovanja smo bili in smo še vedno močno prisotni na vseh svetovnih sejmih. S tega vidika smo gotovo pravi naslov za vas.

3. GARANCIJA ZA KVALITETO – Za vsak sistem, ki ga kupite pri nas, prejmete vse potrebne certifikate, s katerimi imate odprta vrata za udeležbo in razstavljanje na sejmih po vsem svetu.

4. HITROST – Hitra dostava in še hitrejše sistemske ter grafične rešitve nam omogočajo, da smo vedno korak ali dva pred konkurenco.

5. MODULARNOST – Na prvem sejmu stojnica velikosti 25m2, na drugem morda 40m2? Z našimi sistemi je to povsem enostavno in predstavljivo.

6. FINANČNO VARČEN NAKUP – Ob nakupu naših sistemov vam nudimo večletno garancijo, kar je zagotovilo za varno in dolgotrajno uporabo. Sam nakup sistema se vam povrne že po dveh sejemskih udeležbah.

7. PODPORA – Vedno smo vam na razpolago za vsa vprašanja, kakor tudi za pomoč na terenu.

8. OKOLJU PRIJAZNO PODJETJE – V Octanormu gojimo veliko spoštovanje do narave in okolice. S tega naslova so prav vsi naši produkti narejeni iz 100% obnovljivih virov.

Več o Octanormu in naših izdelkih si lahko ogledate tukaj, za vse dodatna vprašanja in informacije nas lahko kontaktirate na [email protected]. Z veseljem vam bomo skočili na pomoč v katerem koli trenutku. Ne pozabite, da nikoli ni prepozno za dobro predstavitev.

 

Back to list

Sorodne objave

Dodaj odgovor